Vacatures

Werken bij Detailresult

Neem een voorsprong op succes

Werken bij Detailresult is werken in een organisatie die opereert in een uiterst dynamische wereld. De retailwereld is geen dag hetzelfde en de ontwikkelingen gaan ongekend hard. Wij stellen daarom hoge eisen als het gaat om inzet, kennis, flexibiliteit en daadkracht. Daar tegenover staan goede arbeidsvoorwaarden, volop ruimte voor ontwikkeling en werken in een prettige sfeer.

Vactures bij Detailresult Groep

Detailresult, specialist in veelzijdigheid

Detailresult is werkgever van ongeveer 1465 medewerkers in diverse disciplines. Zo is er een logistieke afdeling waar distributie en transport worden georganiseerd. Er is een productiebedrijf met slagerijen en een bakkerij, voor het produceren van het lekkerste brood en beste vlees. Maar ook is er de serviceorganisatie, waar HR, ICT, communicatie, persvoorlichting en administratie verzorgd worden. Kortom, Detailresult is altijd op zoek naar de beste mensen in vele vakgebieden. Interesse? Ga naar de vacaturewebsite: werkenbijdetailresult.nl

Topbanen voor toptalent

Detailresult biedt volop ruimte voor grote ambities. Niet voor niets hebben wij een uitgebreid management trainee-programma waar hoogopgeleiden optimaal begeleid worden naar een topfunctie in het bedrijf. Dat programma bestaat onder meer uit een intensief ontwikkelprogramma voor management skills, een persoonlijke mentor, diverse trainingen, e-learning programma’s én workshops, variërend van loonkostenmanagement tot leiderschap. Interesse? Ga naar de vacaturewebsite: werkenbijdetailresult.nl.

Bekijk onze vacatures