Nieuws

Meer rood op straat in Gouda

5 november 2019

Vanaf vandaag kan het zomaar gebeuren. Een rode tas tussen de blauwe tassen in Gouda. Supermarktketen Dirk van den Broek opent vandaag voor het eerst zijn deuren in winkelcentrum Goverwelle. Een nieuw marktgebied voor de van oorsprong Amsterdamse keten. Reden voor een feestje!

Lees verder

Burgemeester Hamming opent vernieuwde DekaMarkt Wormerveer

17 oktober 2019

Inwoners van Wormerveer en omgeving kunnen weer winkelen bij DekaMarkt. Burgemeester van Zaanstad Jan Hamming en directeur van DekaMarkt Pieter Rozendaal verrichtten vanochtend de opening.

 

Lees verder

Dirk uitgeroepen tot beste winkelketen van Nederland!

18 september 2019

In de afgelopen weken stemden meer dan 220.000 consumenten op ruim 500 retailers in 30 verschillende categorieën. Het was weer tijd voor een nieuwe editie van ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland! In de categorie Supermarkten stemden de meeste consumenten op Dirk en hierdoor wint Dirk de felbegeerde publieksprijs.  

Lees verder

Een klein gebaar met grote impact van ruim 25K

5 september 2019

Samen het strand of een leuk museum kunnen bezoeken, is voor veel ouderen niet vanzelfsprekend. Mobiliteitsverlies helpt niet. Daarom is het Nationaal Ouderenfonds dolblij met de opbrengst van de statiegeldacties van alle Dirk van den Broek filialen. Klanten van Dirk konden gedurende zes weken hun statiegeldbonnen doneren aan het Nationaal Ouderenfonds en dat leverde €29.962 op. De cheque werd op 3 september uitgereikt tijdens een stranduitje in Zandvoort aan Zee. Met het geld zorgt het Ouderenfonds ervoor dat ouderen anderen blijven ontmoeten en zorgeloos kunnen blijven genieten.

Lees verder

Voedselbanken Nederland en Dirk van den Broek redden meer voedsel door landelijke samenwerking

16 augustus 2019

Voedselbanken Nederland en Dirk gaan een landelijke samenwerking aan om meer voedsel te redden. Na een testperiode in enkele filialen doneren nu alle filialen van Dirk goed voedsel dat tegen de houdbaarheidsdatum zit aan lokale voedselbanken.

Lees verder

Vierde en laatste Dirk testfiliaal opent in Amsterdam

8 juli 2019

Sinds gisteren winkelen de bewoners van de Amsterdamse Pijp in de nieuwste Dirk van den Broek. De supermarkt is in 2 weken tijd omgetoverd tot een moderne supermarkt met een totaal nieuwe uitstraling en waar het gemak voor de consument voorop staat.

 

Lees verder

Dirk stijgt naar top 5 favoriete werkgevers bijbaners

17 juni 2019

Intelligence Groep onderzocht welke werkgevers het meest favoriet zijn onder bijbaners in Nederland. Dirk van den Broek stijgt 4 plekken in de ranking en schiet zo de top 5 in. Directeur Marcel Huizing is trots op het resultaat.

Lees verder

Statiegeldactie Dirk voor Alzheimer Nederland groot succes

7 juni 2019

De afgelopen twee maanden konden klanten van Dirk van den Broek hun statiegeldbonnetje doneren aan Alzheimer Nederland. Dit leverde een fantastische donatie van €47.303,10 op. De opbrengst maakt meer wetenschappelijk onderzoek naar dementie mogelijk.

 

Lees verder

Dirk Nieuw Vennep sleept titel 'Beste supermarkt van Nederland' in de wacht

28 mei 2019

Het team van Dirk Nieuw Vennep mag zich een jaar lang de beste Dirk van Nederland noemen.Tijdens een spetterend eindfeest in Studio A12 in Bunnik maakte Marcel Huizing, Directeur Dirk afgelopen zaterdag de winnaar bekend.

Lees verder

Dirk stopt met verkoop groot formaat energiedrankjes

29 april 2019

Supermarktketen Dirk van den Broek stopt per 20 mei met de inkoop van energiedrankjes groter dan 250ml. Vanaf dat moment verkoopt Dirk de winkel- en DC restvoorraad uit. Naar verwachting vind je begin juni de grotere formaten energiedrankjes niet meer in de schappen terug.

Lees verder

Klanten van Dirk van den Broek schenken 44.161 euro aan CliniClowns

8 april 2019

Voor de zesde keer op rij doneerden klanten van Dirk van den Broek de afgelopen maanden hun statiegeldbonnen aan CliniClowns. De actie van de supermarkt bracht dit jaar € 44.161,76 op. Martin Schuurmans, operationeel manager van Dirk, overhandigde afgelopen vrijdag namens alle klanten de cheque aan CliniClowns Boem & Toffie. Het feestje vond plaats in Amsterdam, in het filiaal aan de Burgemeester de Vlugtlaan. 

Lees verder

DekaMarkt lanceert nieuw loyaliteitsprogramma ‘Smaakmakers’

8 maart 2019

Vanaf zondag 10 maart kunnen klanten van DekaMarkt meedoen aan Smaakmakers, het nieuwe loyaliteitsprogramma van DekaMarkt vol korting, leuke extraatjes en kado’s speciaal voor onze klanten.

Lees verder

Dirk deelt voordeel nu ook in Amsterdam Geuzenveld-Slotermeer

11 februari 2019

Geen spaaracties, racedagen of sushi chefs, maar wel elke dag de lekkerste boodschappen voor de laagste prijs van Nederland? Dat kan alleen bij Dirk. De Consumentenbond riep de supermarktketen uit tot de goedkoopste supermarkt voor uw dagelijkse producten. Ook de Amsterdamse wijk Geuzenveld-Slotermeer profiteert sinds gisteren van het voordeel van Dirk.

Lees verder

Klanten DIRK schenken ruim 47.000 euro aan Voedselbanken Nederland

7 februari 2019

In de maanden december en januari hebben de klanten van Dirk van den Broek voor het vierde
jaar op rij hun betrokkenheid bij het werk van de voedselbanken getoond. Zij doneerden op
grote schaal de opbrengst van hun statiegeldflessen. Dat kon gedurende 8 weken bij 121
vestigingen van deze supermarktketen.

Lees verder

Dirk lanceert nieuwe campagne voor huismerk 1 de Beste

25 januari 2019

Zondag 27 januari lanceert Dirk een nieuwe kwaliteitscampagne met de boodschap: “Zo lekker kan voordeel zijn”. Vanaf dat moment wordt op diverse manieren het vernieuwde huismerk 1 de Beste onder de aandacht gebracht.

Lees verder

DekaMarkt sponsort kerstvoorstelling Scrooge

9 januari 2019

Tijdens de kerstvakantie kon jong en oud in de stadsschouwburg van Haarlem genieten van een bijzondere uitvoering van het kerstverhaal over Scrooge. DekaMarkt was hoofdsponsor en gaf bovendien ruim 600 kaarten weg. Een royaal kerstgeschenk. 

Lees verder

Dankzij klanten Dirk van den Broek 49.572,05 euro voor borstkankeronderzoek

13 december 2018

Alweer voor het 7e jaar op rij hield supermarktketen Dirk van den Broek een inzamelingsactie ten bate van Pink Ribbon. Van begin oktober tot begin december konden er in alle vestigingen statiegeldbonnen gedoneerd worden voor borstkankeronderzoek. Vandaag is de cheque met het eindbedrag van 49.572,05 euro, overhandigd. Hiermee realiseert Pink Ribbon meer onderzoek op het gebied van borstkanker.Lees verder

Danny Blind geeft startsein voor statiegeldactie Voedselbanken bij Dirk

10 december 2018

Danny Blind, kersverse ambassadeur van Voedselbanken Nederland, heeft op 7 december 2018 de aftrap verzorgd van de statiegeld actie bij supermarktketen Dirk van den Broek. Hij deed dat bij de Dirk op het Marie Heinekenplein in Amsterdam.

Lees verder

DekaMarkt sponsort initiatieven in de buurt

3 december 2018

De plaatselijke scouting, de lokale sportclubs, de basisschool uit de buurt? Wie verdient een financieel steuntje in de rug voor een activiteit of investering? Die vraag stelde DekaMarkt aan haar klanten. Het antwoord kwam in de afgelopen maanden. Zaterdag 1 december ontvingen de geselecteerde initiatieven de cheque met het sponsorbedrag. DekaMarkt had per deelnemend filiaal € 5000,- beschikbaar gesteld.

Lees verder

Dirk zet trouwe klant in het zonnetje

26 november 2018

Het jaar 1978 was een bijzonder jaar: Johan Cruijff speelt zijn laatste wedstrijd bij Ajax, Bob Dylan treedt op in de Kuip en de eerste aflevering van de strip Garfield komt uit. Maar er gebeurde nog meer: meneer en mevrouw Van der Tang stapten in het huwelijksbootje en Dirk van den Broek opende een supermarkt in Oude Wetering. Een bijzonder moment!

Lees verder

Een appeltje van Dirk

29 oktober 2019

Scholieren van basisscholen in de omgeving van een Dirk supermarkt krijgen deze week allemaal een appel en een verantwoord recept van het Voedingscentrum. Met deze gezonde traktatie wil de supermarktketen kenbaar maken dat gezond eten lekker is én vooral niet duur hoeft te zijn. Dit sluit goed aan bij de missie van het Voedingscentrum waarbij het informeren over en het stimuleren van een gezonde en meer duurzame voedselkeuze centraal staat.Lees verder

Winnaar 1 minuut gratis winkelen doneert prijs aan lokale voedselbank

15 oktober 2019

Door het oplossen van de Zweedse puzzel uit het DekaMarkt magazine van augustus/september won de heer Blokland 1 minuut gratis winkelen bij zijn DekaMarkt in Koog aan de Zaan. In plaats van zelf door de winkel te rennen, besloot hij de prijs te doneren aan de voedselbank van regio Zaanstreek. DekaMarkt steunt dit mooie gebaar door de prijs om te zetten naar een donatie van 250 euro.

Lees verder

DekaMarkt Santpoort-Zuid opent feestelijk op nieuwe locatie

18 september 2019

Vanochtend opende Nel Kat, dochter van DekaMarkt-oprichter Dirk Kat, samen met Pieter Rozendaal, directeur DekaMarkt, een compleet nieuwe winkel in Santpoort-Zuid. De supermarkt, voorheen gevestigd op de Bloemendaalsestraatweg, bevindt zich nu aan het Blekersveld achter de oude winkel. De opening ging gepaard met diverse feestelijke activiteiten.

Lees verder

Klanten van Dirk zetten zich landelijk in tegen spierziekten

28 augustus 2019

Vanaf 25 augustus tot en met 5 oktober kunnen alle klanten van supermarktketen Dirk van den Broek hun statiegeldbon doneren aan het Prinses Beatrix Spierfonds. Vandaag geeft Hayat Afkyr, ambassadeur van het Spierfonds, samen met supermarktmanager Ron Zuyderwijk van het Dirk filiaal in Pijnacker het startsein voor de actie. De supermarktketen wil met dit initiatief aandacht vragen voor spierziekten en bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek.

Lees verder

DekaMarkt Wormerveer heropent medio oktober

12 augustus 2019

Op 18 september 2018 stortte een deel van de tweede verdieping van de parkeergarage boven de DekaMarkt in Wormerveer in door een bezweken stalen ligger. Gelukkig ontstond er enkel materiële schade. De afgelopen maanden stonden in het teken van onderzoek naar de oorzaak van het voorval en werd er een zorgvuldig herstelplan opgesteld dat nagenoeg is afgerond. De komende periode gebruikt DekaMarkt om de winkel te verbouwen tot een moderne DekaMarkt om medio oktober weer open te gaan.

Lees verder

Transformatie Dirk Maarssenbroek afgerond

1 juli 2019

Sinds gisteren shoppen de inwoners van Maarssenbroek bij de nieuwste Dirk van den Broek. De supermarkt, gelegen in winkelcentrum Bisonspoor, onderging in 2 weken tijd een volledige metamorfose en is onherkenbaar veranderd. Deze Dirk is na Alblasserdam en Leidschendam de derde winkel met de nieuwe uitstraling.

 

Lees verder

DekaMarkt redt duizenden kilo's voedsel van de afvalberg

13 juni 2019

Vandaag werd bij DekaMarkt Velserbroek de 25.000ste Magic Box overhandigd aan een trouwe Too Good To Go gebruiker. Deze Magic Box bestaat uit producten die anders aan het einde van de dag weggegooid zouden worden. Bij alle winkels van DekaMarkt kun je voor een klein bedrag een Magic Box ophalen. Vanaf de start van de samenwerking van DekaMarkt met Too Good To Go begin maart, zijn er maandelijks al vele tienduizenden kilo’s voedsel gered.

Lees verder

DekaMarkt bestaat 70 jaar

6 juni 2019

Voor DekaMarkt is 2019 een bijzonder jaar. Dit jaar blaast de supermarktketen namelijk 70 kaarsjes uit! Een mijlpaal om trots op te zijn en die uiteraard groots gevierd wordt. Vanaf zondag 9 juni vieren we 10 weken lang samen met onze klanten feest.

Lees verder

Nieuwe Dirk in Leidschendam twee keer zo groot

27 mei 2019

De winkel aan de Burgemeester Sweenslaan, één van de oudste Dirk-vestigingen, behoort sinds gisteren tot één van de modernste. De allernieuwste uitstraling, twee keer zo groot en veel meer keuze. Klanten kijken hun ogen uit.

 

Lees verder

Dirk opnieuw grote winnaar Beste Folder Awards

26 april 2019

Gisteren vond het ‘Catch the Shopper’ event bij Inn Style in Maarssen plaats. Tijdens dit event werden de ‘Beste Folder Awards 2019’ uitgereikt. Dirk ging met 3 prijzen naar huis en was de overall winnaar van deze verkiezing.

Lees verder

Nu ook mobiel betalen bij Dirk en DekaMarkt

1 april 2019

We doen bijna alles via de mobiele telefoon: sportprestaties bijhouden, afspreken met vrienden of een vakantie boeken. En vanaf deze week kun je bij Dirk en DekaMarkt nu ook aan de kassa mobiel betalen. Met de apps van OK en Payconiq reken je snel en veilig af. Koppel je bankrekening, scan de bar- of QR-code en bevestig je betaling. Klaar, inpakken maar!

Lees verder

DekaMarkt steunt Too Good To Go bij hun strijd tegen voedselverspilling

7 maart 2019

Vanaf vandaag kun je bij elke DekaMarkt een Magic Box ophalen. Deze Magic Box bestaat uit artikelen die anders aan het einde van de dag weggegooid zouden worden. Nu belanden ze voor een klein bedrag op het bord van een Too Good To Go gebruiker. Zo draagt supermarktketen DekaMarkt haar steentje bij tegen voedselverspilling.

Lees verder

DekaMarkt lanceert merkcampagne 'Beste smaak. Beste prijs'

11 februari 2019

Volgende week start DekaMarkt de eerste merkcampagne ‘Beste smaak. Beste prijs’. De supermarktketen profileert zich daarin drie weken lang als dé supermarkt voor versproducten met de beste smaak en prijs. Een smaakpanel van meer dan 600 consumenten gaf mooie rapportcijfers aan tien geteste producten. De eigen boerenachterham kreeg het hoogste cijfer: een 8,7. In de loop van dit jaar volgen meer campagnes.

Lees verder

Consumentenbond bewijst: Dirk is de goedkoopste supermarkt voor de dagelijkse boodschappen

29 januari 2019

Afgelopen periode heeft de Consumentenbond metingen verricht bij de landelijke supermarkten. Een complete boodschappenlijst van ruim 100 artikelen werd in december gemeten. Uit deze prijspeiling blijkt dat Dirk de goedkoopste supermarkt is voor de dagelijkse boodschappen.

Lees verder

Dirk geeft directeurschap uit handen

24 januari 2019

Marcel Huizing, directeur Dirk, heeft vandaag het directeurschap voor een dag overgedragen aan Melanie. De 15-jarige scholiere had het vandaag voor het zeggen als baas van Dirk. Tijdens de JINC Baas van Morgen-dag ervaren 200 kinderen die opgroeien in een omgeving met een sociaaleconomische achterstand wat de leiding hebben over een bedrijf betekent. Ze doen bovendien waardevolle contacten op voor later.

Lees verder

Dirk wint kerstcommercial competitie 2018

3 januari 2019

Inspirerend, ontroerend of irritant. Elke Nederlander heeft een uitgesproken mening over televisiecommercials en steekt deze niet onder banken of stoelen. Commercialreview speelt hier op in en startte een platform om commercials te beoordelen. Dirk van den Broek wint de eerste test: kerstcommercialcompetitie onder supermarkten.

Lees verder

Elke dag verse broodjes bij DekaMarkt Rijksstraatweg

12 december 2018

De DekaMarkt aan de Rijksstraatweg in Haarlem is verbouwd en sinds vanochtend weer open. De koelingen en diepvries zijn vernieuwd en er zijn 500 artikelen toegevoegd aan het assortiment. Bovendien is er een nieuwe bake-off afdeling, waar de hele dag door verse broodjes gebakken worden.

Lees verder

O, kom er eens kijken bij DekaMarkt Meester Cornelisstraat

5 december 2018

Het was een spannende ochtend deze vijfde december. Niet alleen op de vele basisscholen waar vandaag de Sint een bezoekje brengt. Ook aan de Meester Cornelisstraat in Haarlem klopte menig hart vol verwachting. Na een flinke verbouwing opende daar vanmorgen een geheel vernieuwde DekaMarkt.

Lees verder

Nog meer aandacht op de Gedempte Oude Gracht

30 november 2018

Hoera! Het is zo ver! Vanochtend ging de vernieuwde DekaMarkt op de Gedempte Oude Gracht weer open na een flinke verbouwing die 1,5 week duurde. Aandacht staat hier centraal: aandacht voor de beste producten, de beste prijzen en voor u! Kom kijken, proeven en ervaar het zelf.

Lees verder

Dirk en Black Friday blijken een gouden duo

23 november 2018

Ook om 07:00 uur weten klanten Dirk te vinden. Speciaal voor Black Friday opende Dirk de deuren een uur eerder dan gebruikelijk. Op dit vroege uur sloegen zij hun slag en gingen naar huis met hun voordelige aankopen. Dirk en Black Friday blijken een zeer succesvolle combinatie te zijn.

Lees verder

DekaMarkt Wormer weer open

13 november 2019

Na 10 dagen dicht te zijn geweest, kunnen de inwoners van Wormer vanaf vandaag weer terecht bij hun eigen DekaMarkt. De flink onder handen genomen winkel heeft een ruimer assortiment gekregen en ook de nieuwe broodafdeling springt in het oog.

 

Lees verder

Statiegeldactie levert 35.000 euro op voor onderzoek naar spierziekte

18 oktober 2019

Supermarktketen Dirk van den Broek heeft in de maanden september en oktober een statiegeldactie georganiseerd voor het Prinses Beatrix Spierfonds. De actie heeft € 35.970,35 opgeleverd. Dit geld komt ten goede aan wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten.Lees verder

Verschillende culturen komen samen bij Dirk

11 oktober 2019

In de kantines waar normaal gesproken personeelsleden hun broodjes eten, kwamen gisteren de geuren van de meest exotische gerechten je tegemoet. Van couscous tot bobotie en van roti tot stamppot. Medewerkers en klanten van Dirk kwamen gisteravond namelijk samen om te proeven van elkaars gerechten en meer te leren over elkaars cultuur. Dit allemaal in het kader van het Nationaal Integratie Diner (NID) die dit jaar voor de vierde keer op rij georganiseerd werd bij Dirk.Lees verder

Troonrede, miljoenennota, rijksbegroting en Dirk Deventer

17 september 2019

De derde dinsdag van september is niet alleen een belangrijke dag voor de Nederlandse politiek, maar ook voor de bewoners van Deventer. Onze koning leest de troonrede voor en minister Hoekstra van financiën biedt de miljoenennota en rijksbegroting aan de Tweede Kamer aan. Maar er heropent ook, na 3 weken verbouwen, een hypermoderne Dirk in Deventer op het Broederenplein.

 

Lees verder

Dirk verwelkomt vakantiegangers op Schiphol

27 augustus 2019

“Yes! hagelslag!” - roept een jongetje.“Wat fijn zeg, we hoeven zometeen nergens meer heen als we thuis zijn. De boodschappen zijn al binnen” - zegt zijn moeder, terwijl ze een koffer van bagegeband 6 pakt.

Lees verder

Dirk en DekaMarkt introduceren herbruikbaar verszakje

23 juli 2019

Vanaf vandaag verkopen alle Dirk en DekaMarkt vestigingen een set van 2 herbruikbare zakjes. Deze kun je gebruiken voor het verpakken van verse onverpakte producten als groenten en fruit, maar ook voor verse losse broodjes. De zakjes zijn wasbaar en hierdoor kun je ze dus blijven gebruiken. Wel zo duurzaam!

Lees verder

DekaMarkt Haarlem Oranjeboomstraat weer open

25 juni 2019

Tussen de Avondvierdaagse en de Haarlem Nightskate van aanstaande woensdag gebeurde er gisteren nog iets bijzonders: de DekaMarkt op de Oranjeboomstraat opende haar deuren na een flinke verbouwing. In de vernieuwde supermarkt haal je alles in huis om vol energie de komende skeelertocht uit te rijden.

Lees verder

Detailresult Groep N.V. benoemt Jan Ferwerda als lid van de RvC

13 juni 2019

Per 3 juni 2019 is Jan Ferwerda (57) benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Detailresult Groep N.V. (DRG).

Lees verder

Detailresult Groep N.V. benoemt Albert Voogd tot CEO

3 juni 2019

Per 1 oktober 2019 zal Albert Voogd starten als CEO bij Detailresult Groep N.V. (DRG). Albert Voogd is momenteel werkzaam als CEO van Massdiscounters, een van de vier business units van het beursgenoteerde, Zuid-Afrikaanse Massmart.

Lees verder

Wethouder Arjan Kraijo opent nieuwe Dirk in Alblasserdam

21 mei 2019

Klaar voor de toekomst! Dat was de conclusie nadat wethouder Arjan Kraijo (Ruimtelijke ordening, duurzaamheid, sport, recreatie en toerisme) om klokslag negen uur de nieuwe Dirk in Alblasserdam had geopend. In een gloednieuw pand aan de Plantageweg in Alblasserdam worden de klanten van Dirk vanaf heden van harte welkom geheten.

Lees verder

Bouw je eigen boerderij bij DekaMarkt

19 april 2019

Houd dieren in de stal, kweek je eigen groenten in de groeikas en breng jouw melk weg in de melkwagen. Bij DekaMarkt leren jonge klanten met behulp van Blocks, de nieuwe spaaractie, alles over de boerderij door er zelf eentje te bouwen en steken ze spelenderwijs informatie op over de herkomst van producten. 

Lees verder

Dirk opnieuw de goedkoopste met bio

25 maart 2019

Biologisch eten wordt steeds gangbaarder. Vaak denk je bij biologisch aan een flink prijskaartje. Toch hoeft dit niet zo te zijn. Uit de meest recente prijspeiling van de Consumentenbond op biologische producten blijkt dat je het goedkoopste uit bent bij supermarktketen Dirk van den Broek. De prijzen liggen hier 13% lager dan gemiddeld.

Lees verder

Detailresult Groep benoemt Maatman als Merk- en Formuleman DekaMarkt

27 februari 2019

Marco Maatman komt in april aan boord bij de Detailresult Groep en wordt verantwoordelijk voor de merk-, formule- en marketingstrategie van DekaMarkt. Hij rapporteert in deze functie aan Pieter Rozendaal, directeur DekaMarkt.

Lees verder

Verzamelactie voor lokale sporthelden bij DekaMarkt Wormer en Krommenie

8 februari 2019

Vanaf zaterdag 9 februari hoef je niet meer naar het voetbalveld van Fortuna Wormerveer om de lokale sporthelden te zien. Je kunt bij DekaMarkt in Wormer en Krommenie namelijk acht weken lang sparen voor sportplaatjes van alle leden van deze voetbalclub.

Lees verder

Statiegeldactie Dirk van den Broek voor CliniClowns weer gestart

29 januari 2019

‘De CliniClowns hebben onze tijd in het ziekenhuis een stuk prettiger gemaakt’, vertelt Chantal, moeder van Fayenne. Ze doen daarom graag wat terug voor CliniClowns. Samen met CliniClown Boem leverden ze lege flessen in bij Dirk van den Broek in Zwanenburg en gaven hiermee het startschot voor de landelijke statiegeldactie voor CliniClowns. De actie loopt van 28 januari t/m 24 maart 2019 in alle Dirk van den Broek filialen.

Lees verder

Dirk helpt consument bij verantwoorde keuze

21 januari 2019

Het is stiekem best lastig om een keuze te maken als je in de supermarkt staat. Welk product bevat veel suiker of juist weinig vet? Om te voorkomen dat je alle etiketten moet controleren en vergelijken, helpt Dirk een handje mee en communiceert meer informatie over suiker en verzadigde vetten bij het zuivelschap.

Lees verder

Citrusschil Detailresult krijgt tweede leven

14 december 2018

Wat door menig persoon als afval wordt gezien, is voor Peelpioneers goud. Uit de schillen van citrusvruchten halen zij namelijk waardevolle grondstoffen voor nieuwe producten. Supermarktketens Dirk van den Broek en DekaMarkt dragen sinds vandaag hun schilletje bij.

Lees verder

Dirk wint Smartspotter Promo Compliance Award 2018

11 december 2018

Met een score van een 8,7 op second placement en een 7,5 op schap wint Dirk de prestigieuze prijs voor de retailer waar afspraken over promoties het meest worden nagekomen. De titel wordt voor het tweede jaar op rij door SmartSpotter uitgereikt.


Lees verder

De feestdagen moeten wel een feestje blijven

4 december 2018

Supermarktketen Dirk van den Broek trapt de maand december af met een nieuwe televisiespot. Deze maand staat namelijk in het teken van ‘Dubbel Feest: de feestdagen voor feestprijzen’. Of je nu wilt uitpakken of relaxen, bijpraten of bijtanken, 8 gangen lang of 1 pannetje vol… het maakt niet uit. Bij Dirk zijn zowel de luxe producten als het reguliere assortiment feestelijk geprijsd. Want Dirk is er voor iedereen met elk budget.

Lees verder

Status parkeergarage DekaMarkt Wormerveer

28 november 2018

Op 18 september 2018 is een deel van de tweede verdieping van de parkeergarage boven de DekaMarkt in Wormerveer ingestort. De oorzaak blijkt een stalen ligger, die bezweken is.

Lees verder

Dirk verlaagt honderden dagelijkse boodschappen in prijs

20 augustus 2018

Per zondag 19 augustus verlaagt supermarktketen Dirk van den Broek honderden dagelijkse producten in prijs. Dirk kijkt continu of het nóg voordeliger kan voor de klant zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Dit was al de aanpak van Dirk van den Broek toen hij in 1939 met zijn melkwagen rondreed. Net dat scheutje meer voor de trouwe klant.

Lees verder