Nieuws

DekaMarkt laat klanten weer racen

8 april 2021

Het succes van Max Verstappen zorgt voor vele racefans in het land. Na het succes van vorig jaar start DekaMarkt deze week met een vervolg op de spaaractie Race Blocks. Hierbij bouwen de nieuwe spaarders een compleet nieuw racecircuit en breiden de bestaande spaarders hun set van vorig jaar uit met nieuwe racebaanonderdelen en racewagens. Klaar voor de start, racen maar!
Lees verder

DekaMarkt geeft ARTIS steuntje in de rug

1 februari 2021

Vanaf zondag 31 januari kunnen de klanten van DekaMarkt voor de 17de keer sparen voor gratis toegangskaarten voor ARTIS. Tot en met zaterdag 13 maart ontvangt de klant bij elke 25 euro aan boodschappen 1 ARTIS-spaarzegel en wekelijks bij wisselende actieproducten extra ARTIS-spaarzegels. Bij 15 zegels is de kaart vol en kan deze bij de entree van ARTIS gebruikt worden als toegangsticket.
Lees verder

Race Blocks van DekaMarkt beste campagne 2020

15 december 2020

De in het voorjaar van 2020 door DekaMarkt georganiseerde spaaractie Race Blocks heeft de PromZ Premium Campagne 2020 gewonnen. De jury roemde de originaliteit van het promotionele product en de lef van DekaMarkt om deze premiumcampagne in coronatijd door te zetten, ondanks het feit dat de Formule 1 in Zandvoort dit jaar niet doorging. Peter van Gestel reikte namens de redactie van PromZ Magazine de prijs afgelopen donderdag uit aan Bas Snetselaar en Miklos Markovits van Interimage Global, de loyalty partner van DekaMarkt.
Lees verder

De laagste prijzen nu ook in Emmen

17 november 2020

Sinds vanochtend profiteren de inwoners van Emmen van de laagste prijzen van Nederland. In het stadshart van Emmen nam Dirk zijn intrek in een spiksplinternieuw pand naast het overdekte winkelcentrum en Wildlands Adventure Zoo. Vorige week opende Dirk zijn eerste Drentse vestiging in Assen.  

Lees verder

DekaMarkt viert vakmanschap met volledig nieuw winkelbeeld

4 november 2020

De afgelopen maanden werkte DekaMarkt aan de ontwikkeling van een geheel nieuw winkelbeeld. Vandaag opende de eerste pilotvestiging in Heemstede die volledig in het teken staat van het vieren van vakmanschap. Met de kernwaarden dagelijks inspirerend, verfrissend verantwoord en uitzonderlijk attent zet DekaMarkt een winkel neer die meer aansluit op de klantwensen van deze tijd: naast het ijzersterke aanbod in vlees, brood en groente & fruit is er meer aandacht voor gemak, logische shoppingroutes en een forse uitbreiding van het assortiment.

Lees verder

DekaMarkt rolt Brood Box na succesvolle pilot verder uit

26 oktober 2020

Op 14 september startte DekaMarkt een pilot met de zogenaamde Brood Box van Too Good To Go. Drie filialen van de supermarktformule boden dagelijks verschillende broodproducten van de dag ervoor aan via de app.  In 4 weken tijd kochten klanten 300 Brood Boxen en bespaarden zo 750 kilo aan CO2 uitstoot. Een succes dat naar meer smaakt!Lees verder

DekaMarkt bereikt mijlpaal 100.000 Magic Boxen en start pilot Brood Box

14 september 2020

Vandaag viert DekaMarkt Haarlem Planetenlaan feest. De mijlpaal van 100.000 verkochte Magic Boxen is behaald. Uit handen van Wouter Hummel, formule manager bij DekaMarkt, en Falk Holtslag, Key Account Specialist bij Too Good To Go, ontving het filiaalteam dat zich bezig houdt met het samenstellen van de boxen een 1,5 meter lange broodplank. Een waardering voor al hun harde werk en tegelijkertijd de symbolische start van de pilot met de Brood Box.


Lees verder

Dirk adopteert een Reuzenbol

31 augustus 2020

In 2018 is Stichting Gildemeesters Bollenstreek gestart met het kunstproject ‘GIANT TULIP BULBS’. Van Leiden tot aan Haarlem worden 80 Reuzenbollen geplaatst. Tientallen kunstenaars uit de bollenstreek gaan deze bollen beschilderen. Dirk heeft een van deze bollen geadopteerd. De klanten van Dirk bepalen uiteindelijk hoe de bol er uit komt te zien.

Lees verder

Dirk benoemd tot beste kaas supermarkt in categorie zelfbediening

15 juli 2020

Uit het jaarlijkse ‘Westland Kaasrapport’ van onderzoekbureau GFK komt Dirk van den Broek als supermarkt met de beste kaasafdeling in de categorie zelfbediening naar voren. Het kaasrapport laat zien hoe klanten de kaasafdeling van hun supermarkt beoordelen.  Lees verder

DekaMarkt neemt 19 DEEN filialen over

16 februari 2021

Vandaag heeft DEEN bekendgemaakt dat deze supermarktketen zal worden verkocht. DekaMarkt heeft overeenstemming bereikt met DEEN over de overname van 19 DEEN winkelfilialen. Deze winkels zullen worden omgebouwd naar DekaMarkt waarmee we straks ongeveer 100 filialen hebben. Onze klanten kunnen dan op nog meer plekken bij ons terecht.

Lees verder

Heerlijk verse broodjes bij DekaMarkt Epe Hoge Weerd

27 november 2020

In slechts 4 dagen tijd onderging DekaMarkt Epe Hoge Weerd een flinke metamorfose. Vanaf gisterenochtend komt de geur van versgebakken broodjes je tegemoet als je de vernieuwde winkel binnenloopt. Tijdens de korte verbouwing werd er namelijk een bakkerij afdeling toegevoegd waar de hele dag door verse broodjes worden gebakken.  Verder kreeg de winkel nieuwe stellingen en nieuwe meubels voor de groente- en fruitproducten.  
Lees verder

Nicolette Kluijver's Jolly Jungle koop je exclusief bij Dirk

13 november 2020

Vanaf zondag 15 november verkoopt Dirk exclusief het Jolly Jungle assortiment van presentatrice Nicolette Kluijver. Deze vrolijke baby- en kindercollectie bestaat uit knuffels, rugtassen,  kledingsets, hydrofiel doeken, pyjama’s en nog veel meer. Uiteraard voor een betaalbare prijs, passend bij Dirk.

Lees verder

Dirk Volendam keert terug op oude plek

3 november 2020

Ruim 4 jaar na het afbranden van het winkelpand keert Dirk terug op zijn oude plek. Vanochtend opende supermarktmanager Johan van der Tas trots de deuren van zijn nieuwe pand op de Hyacintenstraat. Een bijzonder moment!Lees verder

Dirk opnieuw beste supermarkt van Nederland

21 september 2020

Voor het tweede jaar op rij mag Dirk zich de ‘Beste supermarkt van Nederland’ noemen. Ruim 240.000 consumenten brachten hun stem uit op bijna 500 retailers tijdens de ABN AMRO Retailer of the Year verkiezingen.  In de categorie Supermarkten stemden de meeste consumenten op Dirk en hierdoor mag Dirk de felbegeerde publieksprijs toevoegen aan zijn prijzenkast.Lees verder

Een boodschapje extra voor de voedselbank

4 september 2020

Een fles zonnebloemolie, een pak pasta, een pak rijst, een blik kapucijners of een blik tomatensoep extra bij de wekelijkse boodschappen. Een kleine moeite, maar een grote steun in de rug voor de voedselbank en haar klanten. Supermarktketen Dirk van den Broek roept zijn klanten op om een boodschapje extra te doen. Dit is hard nodig, want de voedselbank verwacht, naast de groei sinds de corona crisis, een forse toename van klanten de komende tijd.Lees verder

Dirk van den Broek breidt marktgebied uit met winkels in Assen en Emmen

25 augustus 2020

Begin november van dit jaar opent Dirk een vestiging in het winkelcentrum Triade in Assen, gevolgd door een gloednieuwe Dirk op het Willinkplein in Emmen. Hiermee komt de teller op 125 vestigingen. Een mijlpaal voor de supermarktketen.


Lees verder

Dirk op nieuwe plek in winkelcentrum Winkelhof

16 juni 2020

Slechts een aantal meters van de oude locatie opende Dirk vanochtend zijn nieuwe winkel in winkelcentrum Winkelhof in Leiderdorp. Met 1,5 keer zoveel vloeroppervlakte is de supermarkt ruim opgezet en vind je hier nu een nieuw toegevoegde borrelshop (slijterij afdeling) en scan & go. Een echte eyecatcher zijn de nieuwe stellingen. Die van de tapas bijvoorbeeld bevat kaas, noten, olijven, tapas en aanverwante producten, allemaal overzichtelijk bij elkaar.


Lees verder

Dirk schenkt met statiegeldactie ruim 59.000 euro aan Voedselbanken Nederland

9 februari 2021

De klanten van Dirk van den Broek hebben voor het achtste jaar op rij hun betrokkenheid bij het werk van de voedselbank getoond. Zij doneerden op grote schaal de opbrengst van hun statiegeldflessen, dat uitkwam op een bedrag van ruim 59.000 euro.  Lees verder

Dirk opent 126ste vestiging in Rotterdam Hillegersberg

23 november 2020

In het voormalige pand van Marqt opende Dirk gisterenochtend een bijzondere winkel. Op een beperkt vloeroppervlak biedt de winkelketen een complete supermarkt aan. Naast het reguliere assortiment focust Dirk ook op de gemaksklant met verse sappen, pizza’s en maaltijdsalades.

Lees verder

De straten van Assen kleuren rood

10 november 2020

Vanaf vanochtend fleurt een nieuwe kleur de straten van Assen op: rood! Nieuwkomer Dirk van den Broek opende namelijk een supermarkt in winkelcentrum Triade en zet hiermee zijn eerste stap in de provincie Drenthe. De rode tas hoort vanaf nu bij het straatbeeld.

Lees verder

Dirk Hoogvliet Binnenban weer open na metamorfose

26 oktober 2020

De broccoli, bloemkool, appels en mandarijnen stralen je tegemoet als je binnenkomt in de vernieuwde Dirk in winkelcentrum Hoogvliet. Gisteren heropende de supermarkt na een flinke verbouwing: de lay-out van de winkel is aangepast, waardoor je nu binnenkomt op de groente- en fruitafdeling. De winkel is daarnaast voorzien van nieuwe stellingen en het magazijn is naar beneden verplaatst, waardoor de winkel net wat groter is geworden.Lees verder

Prijzenkast voor Dirk wordt verder aangevuld

15 september 2020

Voor het vierde achtereenvolgende jaar heeft Dirk de Award voor Beste folder supermarkten en slijterijen gewonnen. De Award voor de beste digitale folder ging ook naar Dirk, net als de prijs voor de overall winnaar van de Beste Folder Awards. Dit is maandag bekendgemaakt tijdens het evenement Catch the Shopper in Maarssen.Lees verder

Derde nieuwe winkel van Dirk wordt een stads-Dirk in Rotterdam

2 september 2020

In de wijk Hillegersberg in Rotterdam opent Dirk eind dit jaar een nieuwe winkel. Hiermee komt het winkelbestand van Dirk op 126 winkels in 2020. Dit najaar opent Dirk namelijk ook 2 andere nieuwe winkels, Assen en Emmen.Lees verder

Bij Dirk niet alleen een goedgevulde tas voor weinig geld maar ook een goed gevulde koek!

7 augustus 2020

Vandaag heeft De Telegraaf de verse gevulde koek van Dirk uitgeroepen tot de lekkerste gevulde koek.Lees verder

Detailresult zet volledig kipvleeswarenassortiment over naar 1 ster Beter Leven

25 mei 2020

Op de verpakking van alle kipvleeswaren in de supermarkten van Dirk van den Broek en DekaMarkt prijkt voortaan een ster. Een beter leven ster. Deze ster geeft aan dat het beter gesteld is met de leefomstandigheden van de dieren. Een mooie stap in de ambitie om het assortiment verder te verduurzamen.

Lees verder