Nieuws

Bij Dirk niet alleen een goedgevulde tas voor weinig geld maar ook een goed gevulde koek!

7 augustus 2020

Vandaag heeft De Telegraaf de verse gevulde koek van Dirk uitgeroepen tot de lekkerste gevulde koek.Lees verder

Detailresult zet volledig kipvleeswarenassortiment over naar 1 ster Beter Leven

25 mei 2020

Op de verpakking van alle kipvleeswaren in de supermarkten van Dirk van den Broek en DekaMarkt prijkt voortaan een ster. Een beter leven ster. Deze ster geeft aan dat het beter gesteld is met de leefomstandigheden van de dieren. Een mooie stap in de ambitie om het assortiment verder te verduurzamen.

Lees verder

Elke dag vers, voordelig en volledig bij Dirk Ter Aar

27 januari 2020

Na een verbouwing van 2 weken opende Dirk in Ter Aar zijn deuren weer. Een ware metamorfose vond plaats: nieuwe stellingen en meubels vol uitgekiend assortiment, scan & go, een nieuwe, frisse uitstraling en een aangepaste indeling waardoor er meer ruimte voor vers is. En toch alles nog steeds voor de vertrouwde lage Dirk prijs.

Lees verder

Op de rode Dirkfiets door Amsterdam

18 december 2019

In plaats van aansluiten in de rij, fietsen 2 verkoopleiders van Dirk voortaan vrolijk langs de file. Vanaf vandaag rijden ze namelijk op de rode Dirkfiets door Amsterdam. Niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de gezondheid en portemonnee. Een win-win situatie.

Lees verder

Meer rood op straat in Gouda

5 november 2019

Vanaf vandaag kan het zomaar gebeuren. Een rode tas tussen de blauwe tassen in Gouda. Supermarktketen Dirk van den Broek opent vandaag voor het eerst zijn deuren in winkelcentrum Goverwelle. Een nieuw marktgebied voor de van oorsprong Amsterdamse keten. Reden voor een feestje!

Lees verder

Burgemeester Hamming opent vernieuwde DekaMarkt Wormerveer

17 oktober 2019

Inwoners van Wormerveer en omgeving kunnen weer winkelen bij DekaMarkt. Burgemeester van Zaanstad Jan Hamming en directeur van DekaMarkt Pieter Rozendaal verrichtten vanochtend de opening.

 

Lees verder

Dirk uitgeroepen tot beste winkelketen van Nederland!

18 september 2019

In de afgelopen weken stemden meer dan 220.000 consumenten op ruim 500 retailers in 30 verschillende categorieën. Het was weer tijd voor een nieuwe editie van ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland! In de categorie Supermarkten stemden de meeste consumenten op Dirk en hierdoor wint Dirk de felbegeerde publieksprijs.  

Lees verder

Een klein gebaar met grote impact van ruim 25K

5 september 2019

Samen het strand of een leuk museum kunnen bezoeken, is voor veel ouderen niet vanzelfsprekend. Mobiliteitsverlies helpt niet. Daarom is het Nationaal Ouderenfonds dolblij met de opbrengst van de statiegeldacties van alle Dirk van den Broek filialen. Klanten van Dirk konden gedurende zes weken hun statiegeldbonnen doneren aan het Nationaal Ouderenfonds en dat leverde €29.962 op. De cheque werd op 3 september uitgereikt tijdens een stranduitje in Zandvoort aan Zee. Met het geld zorgt het Ouderenfonds ervoor dat ouderen anderen blijven ontmoeten en zorgeloos kunnen blijven genieten.

Lees verder

Voedselbanken Nederland en Dirk van den Broek redden meer voedsel door landelijke samenwerking

16 augustus 2019

Voedselbanken Nederland en Dirk gaan een landelijke samenwerking aan om meer voedsel te redden. Na een testperiode in enkele filialen doneren nu alle filialen van Dirk goed voedsel dat tegen de houdbaarheidsdatum zit aan lokale voedselbanken.

Lees verder

Dirk benoemd tot beste kaas supermarkt in categorie zelfbediening

15 juli 2020

Uit het jaarlijkse ‘Westland Kaasrapport’ van onderzoekbureau GFK komt Dirk van den Broek als supermarkt met de beste kaasafdeling in de categorie zelfbediening naar voren. Het kaasrapport laat zien hoe klanten de kaasafdeling van hun supermarkt beoordelen.  Lees verder

Dirk zegt het met bloemen

3 april 2020

Supermarktketen Dirk van den Broek roept klanten op om 2 bossen tulpen te kopen. Niet alleen helpen ze daar de tulpenkwekers mee, maar daarmee steunen ze ook Voedselbanken Nederland. En de tulpenkopers? Zij fleuren hun huis er mee op. Wel zo gezellig nu we allemaal thuis zijn.


Lees verder

Dirk sluit succesvol jaar af

9 januari 2020

Dirk van den Broek sluit het jaar 2019 op meerdere fronten succesvol af. In de kast staan al de publiekprijzen ‘Beste winkelketen’, Populairste website van het jaar’ en ook bij diverse metingen van de Consumentenbond kwam Dirk als goedkoopste uit de bus. Sinds gisterenavond komt hier ook de Industributie award voor beste discountformule bij. Een waardering vanuit de leveranciers voor de samenwerking met Dirk. 

Lees verder

Dirk Oudenbosch weer open

10 december 2019

Na 10 dagen dicht te zijn geweest, werden de deuren van Dirk Oudenbosch vanmorgen weer geopend. Die tijd was zeker nodig, want de winkel heeft een totaal nieuwe uitstraling gekregen.

Lees verder

Een appeltje van Dirk

29 oktober 2019

Scholieren van basisscholen in de omgeving van een Dirk supermarkt krijgen deze week allemaal een appel en een verantwoord recept van het Voedingscentrum. Met deze gezonde traktatie wil de supermarktketen kenbaar maken dat gezond eten lekker is én vooral niet duur hoeft te zijn. Dit sluit goed aan bij de missie van het Voedingscentrum waarbij het informeren over en het stimuleren van een gezonde en meer duurzame voedselkeuze centraal staat.Lees verder

Winnaar 1 minuut gratis winkelen doneert prijs aan lokale voedselbank

15 oktober 2019

Door het oplossen van de Zweedse puzzel uit het DekaMarkt magazine van augustus/september won de heer Blokland 1 minuut gratis winkelen bij zijn DekaMarkt in Koog aan de Zaan. In plaats van zelf door de winkel te rennen, besloot hij de prijs te doneren aan de voedselbank van regio Zaanstreek. DekaMarkt steunt dit mooie gebaar door de prijs om te zetten naar een donatie van 250 euro.

Lees verder

DekaMarkt Santpoort-Zuid opent feestelijk op nieuwe locatie

18 september 2019

Vanochtend opende Nel Kat, dochter van DekaMarkt-oprichter Dirk Kat, samen met Pieter Rozendaal, directeur DekaMarkt, een compleet nieuwe winkel in Santpoort-Zuid. De supermarkt, voorheen gevestigd op de Bloemendaalsestraatweg, bevindt zich nu aan het Blekersveld achter de oude winkel. De opening ging gepaard met diverse feestelijke activiteiten.

Lees verder

Klanten van Dirk zetten zich landelijk in tegen spierziekten

28 augustus 2019

Vanaf 25 augustus tot en met 5 oktober kunnen alle klanten van supermarktketen Dirk van den Broek hun statiegeldbon doneren aan het Prinses Beatrix Spierfonds. Vandaag geeft Hayat Afkyr, ambassadeur van het Spierfonds, samen met supermarktmanager Ron Zuyderwijk van het Dirk filiaal in Pijnacker het startsein voor de actie. De supermarktketen wil met dit initiatief aandacht vragen voor spierziekten en bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek.

Lees verder

Dirk op nieuwe plek in winkelcentrum Winkelhof

16 juni 2020

Slechts een aantal meters van de oude locatie opende Dirk vanochtend zijn nieuwe winkel in winkelcentrum Winkelhof in Leiderdorp. Met 1,5 keer zoveel vloeroppervlakte is de supermarkt ruim opgezet en vind je hier nu een nieuw toegevoegde borrelshop (slijterij afdeling) en scan & go. Een echte eyecatcher zijn de nieuwe stellingen. Die van de tapas bijvoorbeeld bevat kaas, noten, olijven, tapas en aanverwante producten, allemaal overzichtelijk bij elkaar.


Lees verder

Rotterdam kleurde rood voor Sophia

17 februari 2020

Afgelopen zaterdag fietsten 45 medewerkers van Dirk van den Broek zich flink in het zweet in het Topsportcentrum Rotterdam. Drie uur lang spinden zij om de realisatie van het Kinderhersencentrum in het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis mogelijk te maken. In totaal haalden zij gezamenlijk 10.000 euro op voor het goede doel.

Lees verder

Dirk deelt decembergedachte met 1.000 gevulde tassen

10 december 2019

We kijken er allemaal naar uit: de maand december. Een maand van gezellig samen zijn met familie, lekker eten en de kerstboom opzetten. Een gezellige tijd, maar toch ook een dure maand. Dirk helpt daarom een handje mee en deelt 1.000 gevulde tassen uit aan mensen die het goed kunnen gebruiken.

Lees verder

DekaMarkt Wormer weer open

13 november 2019

Na 10 dagen dicht te zijn geweest, kunnen de inwoners van Wormer vanaf vandaag weer terecht bij hun eigen DekaMarkt. De flink onder handen genomen winkel heeft een ruimer assortiment gekregen en ook de nieuwe broodafdeling springt in het oog.

 

Lees verder

Statiegeldactie levert 35.000 euro op voor onderzoek naar spierziekte

18 oktober 2019

Supermarktketen Dirk van den Broek heeft in de maanden september en oktober een statiegeldactie georganiseerd voor het Prinses Beatrix Spierfonds. De actie heeft € 35.970,35 opgeleverd. Dit geld komt ten goede aan wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten.Lees verder

Verschillende culturen komen samen bij Dirk

11 oktober 2019

In de kantines waar normaal gesproken personeelsleden hun broodjes eten, kwamen gisteren de geuren van de meest exotische gerechten je tegemoet. Van couscous tot bobotie en van roti tot stamppot. Medewerkers en klanten van Dirk kwamen gisteravond namelijk samen om te proeven van elkaars gerechten en meer te leren over elkaars cultuur. Dit allemaal in het kader van het Nationaal Integratie Diner (NID) die dit jaar voor de vierde keer op rij georganiseerd werd bij Dirk.Lees verder

Troonrede, miljoenennota, rijksbegroting en Dirk Deventer

17 september 2019

De derde dinsdag van september is niet alleen een belangrijke dag voor de Nederlandse politiek, maar ook voor de bewoners van Deventer. Onze koning leest de troonrede voor en minister Hoekstra van financiën biedt de miljoenennota en rijksbegroting aan de Tweede Kamer aan. Maar er heropent ook, na 3 weken verbouwen, een hypermoderne Dirk in Deventer op het Broederenplein.

 

Lees verder

Dirk verwelkomt vakantiegangers op Schiphol

27 augustus 2019

“Yes! hagelslag!” - roept een jongetje.“Wat fijn zeg, we hoeven zometeen nergens meer heen als we thuis zijn. De boodschappen zijn al binnen” - zegt zijn moeder, terwijl ze een koffer van bagegeband 6 pakt.

Lees verder