Nieuws

Dirk Hoogvliet Binnenban weer open na metamorfose

26 oktober 2020

De broccoli, bloemkool, appels en mandarijnen stralen je tegemoet als je binnenkomt in de vernieuwde Dirk in winkelcentrum Hoogvliet. Gisteren heropende de supermarkt na een flinke verbouwing: de lay-out van de winkel is aangepast, waardoor je nu binnenkomt op de groente- en fruitafdeling. De winkel is daarnaast voorzien van nieuwe stellingen en het magazijn is naar beneden verplaatst, waardoor de winkel net wat groter is geworden.Lees verder

Prijzenkast voor Dirk wordt verder aangevuld

15 september 2020

Voor het vierde achtereenvolgende jaar heeft Dirk de Award voor Beste folder supermarkten en slijterijen gewonnen. De Award voor de beste digitale folder ging ook naar Dirk, net als de prijs voor de overall winnaar van de Beste Folder Awards. Dit is maandag bekendgemaakt tijdens het evenement Catch the Shopper in Maarssen.Lees verder

Derde nieuwe winkel van Dirk wordt een stads-Dirk in Rotterdam

2 september 2020

In de wijk Hillegersberg in Rotterdam opent Dirk eind dit jaar een nieuwe winkel. Hiermee komt het winkelbestand van Dirk op 126 winkels in 2020. Dit najaar opent Dirk namelijk ook 2 andere nieuwe winkels, Assen en Emmen.Lees verder

Bij Dirk niet alleen een goedgevulde tas voor weinig geld maar ook een goed gevulde koek!

7 augustus 2020

Vandaag heeft De Telegraaf de verse gevulde koek van Dirk uitgeroepen tot de lekkerste gevulde koek.Lees verder

Detailresult zet volledig kipvleeswarenassortiment over naar 1 ster Beter Leven

25 mei 2020

Op de verpakking van alle kipvleeswaren in de supermarkten van Dirk van den Broek en DekaMarkt prijkt voortaan een ster. Een beter leven ster. Deze ster geeft aan dat het beter gesteld is met de leefomstandigheden van de dieren. Een mooie stap in de ambitie om het assortiment verder te verduurzamen.

Lees verder

Elke dag vers, voordelig en volledig bij Dirk Ter Aar

27 januari 2020

Na een verbouwing van 2 weken opende Dirk in Ter Aar zijn deuren weer. Een ware metamorfose vond plaats: nieuwe stellingen en meubels vol uitgekiend assortiment, scan & go, een nieuwe, frisse uitstraling en een aangepaste indeling waardoor er meer ruimte voor vers is. En toch alles nog steeds voor de vertrouwde lage Dirk prijs.

Lees verder

Op de rode Dirkfiets door Amsterdam

18 december 2019

In plaats van aansluiten in de rij, fietsen 2 verkoopleiders van Dirk voortaan vrolijk langs de file. Vanaf vandaag rijden ze namelijk op de rode Dirkfiets door Amsterdam. Niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de gezondheid en portemonnee. Een win-win situatie.

Lees verder

Meer rood op straat in Gouda

5 november 2019

Vanaf vandaag kan het zomaar gebeuren. Een rode tas tussen de blauwe tassen in Gouda. Supermarktketen Dirk van den Broek opent vandaag voor het eerst zijn deuren in winkelcentrum Goverwelle. Een nieuw marktgebied voor de van oorsprong Amsterdamse keten. Reden voor een feestje!

Lees verder

DekaMarkt rolt Brood Box na succesvolle pilot verder uit

26 oktober 2020

Op 14 september startte DekaMarkt een pilot met de zogenaamde Brood Box van Too Good To Go. Drie filialen van de supermarktformule boden dagelijks verschillende broodproducten van de dag ervoor aan via de app.  In 4 weken tijd kochten klanten 300 Brood Boxen en bespaarden zo 750 kilo aan CO2 uitstoot. Een succes dat naar meer smaakt!Lees verder

DekaMarkt bereikt mijlpaal 100.000 Magic Boxen en start pilot Brood Box

14 september 2020

Vandaag viert DekaMarkt Haarlem Planetenlaan feest. De mijlpaal van 100.000 verkochte Magic Boxen is behaald. Uit handen van Wouter Hummel, formule manager bij DekaMarkt, en Falk Holtslag, Key Account Specialist bij Too Good To Go, ontving het filiaalteam dat zich bezig houdt met het samenstellen van de boxen een 1,5 meter lange broodplank. Een waardering voor al hun harde werk en tegelijkertijd de symbolische start van de pilot met de Brood Box.


Lees verder

Dirk adopteert een Reuzenbol

31 augustus 2020

In 2018 is Stichting Gildemeesters Bollenstreek gestart met het kunstproject ‘GIANT TULIP BULBS’. Van Leiden tot aan Haarlem worden 80 Reuzenbollen geplaatst. Tientallen kunstenaars uit de bollenstreek gaan deze bollen beschilderen. Dirk heeft een van deze bollen geadopteerd. De klanten van Dirk bepalen uiteindelijk hoe de bol er uit komt te zien.

Lees verder

Dirk benoemd tot beste kaas supermarkt in categorie zelfbediening

15 juli 2020

Uit het jaarlijkse ‘Westland Kaasrapport’ van onderzoekbureau GFK komt Dirk van den Broek als supermarkt met de beste kaasafdeling in de categorie zelfbediening naar voren. Het kaasrapport laat zien hoe klanten de kaasafdeling van hun supermarkt beoordelen.  Lees verder

Dirk zegt het met bloemen

3 april 2020

Supermarktketen Dirk van den Broek roept klanten op om 2 bossen tulpen te kopen. Niet alleen helpen ze daar de tulpenkwekers mee, maar daarmee steunen ze ook Voedselbanken Nederland. En de tulpenkopers? Zij fleuren hun huis er mee op. Wel zo gezellig nu we allemaal thuis zijn.


Lees verder

Dirk sluit succesvol jaar af

9 januari 2020

Dirk van den Broek sluit het jaar 2019 op meerdere fronten succesvol af. In de kast staan al de publiekprijzen ‘Beste winkelketen’, Populairste website van het jaar’ en ook bij diverse metingen van de Consumentenbond kwam Dirk als goedkoopste uit de bus. Sinds gisterenavond komt hier ook de Industributie award voor beste discountformule bij. Een waardering vanuit de leveranciers voor de samenwerking met Dirk. 

Lees verder

Dirk Oudenbosch weer open

10 december 2019

Na 10 dagen dicht te zijn geweest, werden de deuren van Dirk Oudenbosch vanmorgen weer geopend. Die tijd was zeker nodig, want de winkel heeft een totaal nieuwe uitstraling gekregen.

Lees verder

Een appeltje van Dirk

29 oktober 2019

Scholieren van basisscholen in de omgeving van een Dirk supermarkt krijgen deze week allemaal een appel en een verantwoord recept van het Voedingscentrum. Met deze gezonde traktatie wil de supermarktketen kenbaar maken dat gezond eten lekker is én vooral niet duur hoeft te zijn. Dit sluit goed aan bij de missie van het Voedingscentrum waarbij het informeren over en het stimuleren van een gezonde en meer duurzame voedselkeuze centraal staat.Lees verder

Dirk opnieuw beste supermarkt van Nederland

21 september 2020

Voor het tweede jaar op rij mag Dirk zich de ‘Beste supermarkt van Nederland’ noemen. Ruim 240.000 consumenten brachten hun stem uit op bijna 500 retailers tijdens de ABN AMRO Retailer of the Year verkiezingen.  In de categorie Supermarkten stemden de meeste consumenten op Dirk en hierdoor mag Dirk de felbegeerde publieksprijs toevoegen aan zijn prijzenkast.Lees verder

Een boodschapje extra voor de voedselbank

4 september 2020

Een fles zonnebloemolie, een pak pasta, een pak rijst, een blik kapucijners of een blik tomatensoep extra bij de wekelijkse boodschappen. Een kleine moeite, maar een grote steun in de rug voor de voedselbank en haar klanten. Supermarktketen Dirk van den Broek roept zijn klanten op om een boodschapje extra te doen. Dit is hard nodig, want de voedselbank verwacht, naast de groei sinds de corona crisis, een forse toename van klanten de komende tijd.Lees verder

Dirk van den Broek breidt marktgebied uit met winkels in Assen en Emmen

25 augustus 2020

Begin november van dit jaar opent Dirk een vestiging in het winkelcentrum Triade in Assen, gevolgd door een gloednieuwe Dirk op het Willinkplein in Emmen. Hiermee komt de teller op 125 vestigingen. Een mijlpaal voor de supermarktketen.


Lees verder

Dirk op nieuwe plek in winkelcentrum Winkelhof

16 juni 2020

Slechts een aantal meters van de oude locatie opende Dirk vanochtend zijn nieuwe winkel in winkelcentrum Winkelhof in Leiderdorp. Met 1,5 keer zoveel vloeroppervlakte is de supermarkt ruim opgezet en vind je hier nu een nieuw toegevoegde borrelshop (slijterij afdeling) en scan & go. Een echte eyecatcher zijn de nieuwe stellingen. Die van de tapas bijvoorbeeld bevat kaas, noten, olijven, tapas en aanverwante producten, allemaal overzichtelijk bij elkaar.


Lees verder

Rotterdam kleurde rood voor Sophia

17 februari 2020

Afgelopen zaterdag fietsten 45 medewerkers van Dirk van den Broek zich flink in het zweet in het Topsportcentrum Rotterdam. Drie uur lang spinden zij om de realisatie van het Kinderhersencentrum in het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis mogelijk te maken. In totaal haalden zij gezamenlijk 10.000 euro op voor het goede doel.

Lees verder

Dirk deelt decembergedachte met 1.000 gevulde tassen

10 december 2019

We kijken er allemaal naar uit: de maand december. Een maand van gezellig samen zijn met familie, lekker eten en de kerstboom opzetten. Een gezellige tijd, maar toch ook een dure maand. Dirk helpt daarom een handje mee en deelt 1.000 gevulde tassen uit aan mensen die het goed kunnen gebruiken.

Lees verder

DekaMarkt Wormer weer open

13 november 2019

Na 10 dagen dicht te zijn geweest, kunnen de inwoners van Wormer vanaf vandaag weer terecht bij hun eigen DekaMarkt. De flink onder handen genomen winkel heeft een ruimer assortiment gekregen en ook de nieuwe broodafdeling springt in het oog.

 

Lees verder