Nieuws

Dirk en DekaMarkt zullen worden verzelfstandigd

10 januari 2022

Detailresult Groep (DRG), het moederbedrijf van de supermarktformules DekaMarkt en Dirk, meldt dat de organisatiewijziging van de supermarktformules inmiddels succesvol is afgerond. Nadat in 2021 de operationele en commerciële aansturing bij de formules zelf werd belegd, kondigt DRG vandaag het voornemen aan om beide supermarktformules als twee afzonderlijke juridische entiteiten naast DRG verder te laten gaan. Beide formules blijven vanwege de schaal- en synergievoordelen onveranderd gebruik maken van de logistiek, productiebedrijven en het servicekantoor van DRG.

Lees verder

Hoera, DekaMarkt nu ook in Veenendaal

8 december 2021

Vanochtend opende DekaMarkt een nieuwe winkel op het Scheepjeshof in Veenendaal. Na de overname van 19 voormalig DEEN-winkels en de toevoeging van deze nieuwe winkel komt de teller op 99 DekaMarkt vestigingen. Een mijlpaal voor de van oorsprong Noord-Hollandse supermarktketen.

Lees verder

DekaMarkt doneert deel bloemenopbrengst aan Pink Ribbon

5 januari 2022

Pink Ribbon vraagt in het najaar door middel van allerlei acties extra aandacht voor borstkankeronderzoek. DekaMarkt kwam ook in actie en heeft in alle winkels speciale boeketten verkocht waarbij een deel van het aankoopbedrag gedoneerd werd aan Pink Ribbon.

Lees verder