Nieuws

Consumentenbond bewijst: Dirk is de goedkoopste supermarkt voor de dagelijkse boodschappen

Afgelopen periode heeft de Consumentenbond metingen verricht bij de landelijke supermarkten. Een complete boodschappenlijst van ruim 100 artikelen werd in december gemeten. Uit deze prijspeiling blijkt dat Dirk de goedkoopste supermarkt is voor de dagelijkse boodschappen.

Dirk de goedkoopste
De Consumentenbond peilde de prijzen van ruim 100 artikelen. De laagste prijzen van vergelijkbare producten met vergelijkbare inhoud die behoren tot de categorie Huismerk of Budget merk werden hierbij gemeten. Het blijkt dat voor het complete boodschappenlijstje de klant bij Dirk het goedkoopste uit is. 

Directeur Marcel Huizing: “Dirk hanteert altijd de laagste prijs. Niet alleen met A-merken, vers en biologisch maar dus ook met de dagelijkse artikelen van het Huismerk of het Budgetmerk. Deze prijspeiling van de Consumentenbond bewijst dat wederom. Het scheelt de consument honderden euro’s per jaar.”

Taart
Klanten profiteren continu van de lage prijzen bij Dirk. Dirk viert met haar klanten dat ze de goedkoopste is. Daarom zijn van zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari  een doos met 4 Streeptompoucen in de actie voor maar 99 cent. Marcel Huizing: “Natuurlijk vieren we deze feestelijke uitslag met onze klanten. En we blijven natuurlijk ook de komende jaren onze klanten verrassen met spectaculair voordeel en ludieke acties. Dat hoort nu eenmaal bij Dirk.”