Nieuws

DekaMarkt op de rode loper

Eindelijk is het zo ver! Elsa, Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaan weer op avontuur in de nieuwste Frozen film van Disney. Vanaf woensdag 20 november is de film in de Nederlandse bioscopen te zien. Maar morgen is Pathé Tuschinski in Amsterdam al het toneel van de officiële première van Frozen 2. Veel BN-ers zullen morgen over de rode loper naar binnen lopen. Iedere bezoeker van de première  gaat morgen naar huis met onder meer een Frozen 2 glas en een spaarkaart voor de nieuwste spaaractie van DekaMarkt.

 

Sinds zondag 3 november sparen klanten bij DekaMarkt voor gratis Frozen 2 glazen van Disney. De verwachtingen waren vooraf hooggespannen. De resultaten van de eerste weken liggen daar zelfs nu dik boven. De collectie bestaat uit 5 verschillende longdrinkglazen met afbeeldingen van Elsa, Anna, Kristoff, Olaf en het nieuwste figuur The Nokk. De collectie van vijf Frozen 2 glazen zijn in Nederland exclusief bij DekaMarkt verkrijgbaar.

Exclusief bij DekaMarkt

Marco Maatman, verantwoordelijk voor Merk & Formule bij DekaMarkt: ‘De vorige samenwerking met Disney in de campagne WMF/Disney was zo succesvol, dat we een nieuwe samenwerking zijn aangegaan. Wij zijn enorm trots dat we, samen met Disney, de nieuwe kaskraker Frozen 2 in de spotlights mogen zetten en uiteraard vooral dat we onze klanten hiermee de kans bieden om deze populaire glazen gratis te sparen.’

Spaarzegels

Tot en met 4 januari 2020 ontvangen klanten bij elke 5 euro aan boodschappen en bij wekelijks wisselende actieproducten een spaarzegel. Zowel in de winkel als online worden de zegels weg gegeven. Het inleveren van een volle spaarkaart voorzien van 20 zegels, zorgt voor een gratis Disneyglas. Tot en met 18 januari 2020 kunnen volle spaarkaarten ingeleverd worden.