Nieuws

DekaMarkt sponsort kerstvoorstelling Scrooge

Tijdens de kerstvakantie kon jong en oud in de stadsschouwburg van Haarlem genieten van een bijzondere uitvoering van het kerstverhaal over Scrooge. DekaMarkt was hoofdsponsor en gaf bovendien ruim 600 kaarten weg. Een royaal kerstgeschenk. 

DekaMarkt doneerde een groot bedrag om de kerstvoorstelling te realiseren en was daarmee hoofdsponsor. Tevens maakte de supermarktketen 600 klanten in de regio Haarlem blij met gratis kaartjes. Hierop maakten ze kans door zich aan te melden op een speciale actiewebsite. Zowel DekaMarkt, de stadschouwburg als de bezoekers kijken met een fijn gevoel terug. De voorstelling bracht iedereen in feeststemming. Directeur DekaMarkt Pieter Rozendaal: ”Als supermarkt staan we middenin de maatschappij en hebben wij veel aandacht voor onze nabije omgeving. Het leuke van deze actie is dat we deze twee samenbrengen. Tijdens de feestdagen hebben wij veel klanten in onze winkels in Haarlem mogen verwelkomen en die geven wij nu een extraatje. Prachtig om een volle zaal in het Stadschouwburg van Haarlem te zien met enthousiaste DekaMarkt klanten.”

 

Kersttraditie
Scrooge is inmiddels een terugkerend fenomeen in de stadsschouwburg van Haarlem. Elk jaar geven weer andere theatermakers een eigen invulling aan dit kerstverhaal. Deze editie waren dat acteurs van de Haarlemse Toneelgroep Het Volk en zo’n dertig andere spelers, musici en dansers, waaronder veel kinderen. Een bonte voorstelling voor jong en oud, vol muziek, humor en een bijzondere vormgeving.