Nieuws

DekaMarkt Wormer weer open

Na 10 dagen dicht te zijn geweest, kunnen de inwoners van Wormer vanaf vandaag weer terecht bij hun eigen DekaMarkt. De flink onder handen genomen winkel heeft een ruimer assortiment gekregen en ook de nieuwe broodafdeling springt in het oog.

 

Broodafdeling
Bij het binnenkomen van de winkel komt je deze ochtend direct de heerlijke geur van versgebakken speculaas je tegemoet. Op de broodafdeling worden de hele dag broodjes en koekjes vers afgebakken. De geheel vernieuwde afdeling heeft een uitgebreider assortiment en biedt de klanten nu ook de mogelijkheid om zelf de versgebakken broden te snijden.

Resultaat
Supermarktmanager Ronald Kramer vertelt trots: ”Het is ongelofelijk wat ons team in zo’n korte tijd neer heeft weten te zetten, een prachtig resultaat. We zijn meteen klaar voor de feestdagen, met de nieuwe verse schepkruiden maak je namelijk echt het verschil. Ook het gemak voor onze klanten is toegenomen met het nieuwe zelfscanplein. In de winkel je artikelen scannen, afrekenen bij de betaalpaal en klaar!”

Boodschappen doen kan elke dag van de week: maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 21.00 uur. Zondag is de winkel open van 10.00 tot 20.00 uur. Parkeren kan op het eigen parkeerterrein en is gratis.

Nieuw: loyaliteitsprogramma Smaakmakers
Net als in alle andere DekaMarkt winkels kunnen klanten in Wormer ook Smaakmaker worden. Smaakmakers sparen punten bij hun boodschappen. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor hoge kortingen op mooie producten en uitjes in de Smaakmakershop.