Nieuws

Dirk deelt decembergedachte met 1.000 gevulde tassen

We kijken er allemaal naar uit: de maand december. Een maand van gezellig samen zijn met familie, lekker eten en de kerstboom opzetten. Een gezellige tijd, maar toch ook een dure maand. Dirk helpt daarom een handje mee en deelt 1.000 gevulde tassen uit aan mensen die het goed kunnen gebruiken.

Marcel Huizing, directeur Dirk, licht de actie toe: “Ik roep Nederland op om iemand te nomineren voor een volle tas. Wie verdient er volgens jou een tas? Iemand die altijd jouw stoep sneeuwvrij maakt? Of iemand die de eindjes aan elkaar moet knopen?  Bij Dirk willen we iedereen in staat stellen om samen de feestdagen te vieren. De maand december is een periode van sociale verbondenheid, het past bij Dirk om daaraan bij te dragen. Binnen de winkel en buiten de winkel!” 


December wil je delen
December staat bij Dirk in het teken van delen. Het hele jaar door deelt de supermarktketen al het behaalde voordeel met de klant, maar in december nog iets meer. Nomineer tot en met 15 december nog iemand die een volle tas verdient en maak zelf kans op gratis boodschappen t.w.v. 1.000 euro. Gisteren zijn de eerste 500 winnaars bekend gemaakt en op  16 december worden de volgende 500 geluksvogels getrokken. Meer informatie over de actie lees je op www.dirk.nl/december.