Nieuws

Dirk sluit succesvol jaar af

Dirk van den Broek sluit het jaar 2019 op meerdere fronten succesvol af. In de kast staan al de publiekprijzen ‘Beste winkelketen’, Populairste website van het jaar’ en ook bij diverse metingen van de Consumentenbond kwam Dirk als goedkoopste uit de bus. Sinds gisterenavond komt hier ook de Industributie award voor beste discountformule bij. Een waardering vanuit de leveranciers voor de samenwerking met Dirk. 

Edwin de Maa, directeur commercie bij Detailresult Groep, nam de prijs namens Dirk in ontvangst: “Niet eerder wonnen wij deze prijs! Ik ben super trots op deze trofee. Dit bevestigt dat we met Dirk goed bezig zijn en dat de samenwerking met onze leveranciers en fabrikanten succesvol is. Met deze prijs geven onze leveranciers aan dat ze onze samenwerking waarderen. Uiteindelijk zorgen we er samen voor dat onze klanten elke dag weer het lekkerste op tafel kunnen zetten!”


Onderlinge samenwerking

Tijdens het Industributie-diner worden de resultaten bekend gemaakt van het Industributie-onderzoek. Het doel van dit onderzoek, dat op initiatief van Foodmagazine wordt uitgevoerd, is om de kwaliteit van de onderlinge samenwerking tussen handel en industrie in kaart te brengen. De resultaten, die in het Industributie-rapport worden gepresenteerd, geven de partijen niet alleen inzicht in hun eigen prestaties, maar ook in die van hun concurrenten. Zowel handel als industrie krijgen een 'spiegel' aangereikt waarmee zij kunnen achterhalen hoe belangrijke handelspartners in het algemeen oordelen over de kwaliteit van de onderlinge relatie.

Industributie diner
De 32e editie van het Industributie-onderzoek werd dinsdagavond in De Arendshoeve in Aalsmeerderbrug gepresenteerd tijdens het traditionele Industributie-diner. In het onderzoek beoordelen ruim 100 bedrijven afkomstig uit de handel en industrie in het supermarktkanaal elkaar. Het onderzoek is een samenwerking tussen EFMI Business School, IRI en Foodmagazine.