Nieuws

Dirk van den Broek breidt marktgebied uit met winkels in Assen en Emmen

Begin november van dit jaar opent Dirk een vestiging in het winkelcentrum Triade in Assen, gevolgd door een gloednieuwe Dirk op het Willinkplein in Emmen. Hiermee komt de teller op 125 vestigingen. Een mijlpaal voor de supermarktketen.


Marcel Huizing, directeur Dirk: “Dirk heeft een landelijke naamsbekendheid, wat uniek is voor een keten die niet landelijk aanwezig is. De afgelopen jaren heb ik gezegd dat Dirk door middel van een gezonde groei als een olievlek wil uitbreiden over Nederland. Ik ben trots dat we nu bekend kunnen maken dat we een Dirk in Assen en in Emmen gaan openen.”

Omgevingsanalyse
Voorafgaand aan dit besluit is een grondige omgevingsanalyse toegepast. Uit deze analyse blijkt dat  Dirk zich met de sterke prijsfocus onderscheidt van de diverse concurrenten en dat de winkelformule zeer goed aansluit bij het lokale draakvlakprofiel in zowel Assen als Emmen.

“Wij kunnen met onze formule overal succesvol zijn, dat bewijzen onze openingen tot nu toe stuk voor stuk.” geeft Marcel Huizing aan.” Door de opening van de winkels in Assen en Emmen zetten we een stap naar het noorden, waar wij volop kansen zien om te groeien. Dit sluit naadloos aan bij onze ambitie om verder te groeien.”