Nieuws

Dirk verwelkomt vakantiegangers op Schiphol

“Yes! hagelslag!” - roept een jongetje.“Wat fijn zeg, we hoeven zometeen nergens meer heen als we thuis zijn. De boodschappen zijn al binnen” - zegt zijn moeder, terwijl ze een koffer van bagegeband 6 pakt.

Gisteren verraste Dirk van den Broek vakantiegangers op Schiphol met een volle tas boodschappen op de bagageband. Nietsvermoedende terugkerende vakantiegangers zagen, voordat hun koffers op de band verschenen, tientallen bekende rode Dirk tassen voorbij komen. De tassen waren gevuld met Hollandse producten, handige boodschappen voor de lekkere trek en een eerste ontbijt. Welkom thuis namens Dirk!

Rustig landen
Vakantie vieren is fijn, terugkomen van vakantie vaak minder. Je bent moe van de reis, de bankrekening is geslonken en bij thuiskomst is de koelkast leeg. Dirk snapt dit en deed daarom alvast de boodschappen. Dus geen gehaast naar de supermarkt, maar gewoon de herkenbare rode tas van de bagageband pakken en met een relaxed gevoel naar huis. Dirk deed de boodschappen, zodat u rustig kunt landen.

Vakantie duurder dan verwacht
Voor bijna een derde van de vakantiegangers valt de vakantie duurder uit dan verwacht.Je geeft nu eenmaal makkelijker geld uit op vakantie. Mensen onderschatten uitgaven vaak of budgetteren toch te krap. (bron:‘De waarde van vakantie’ - ING Economisch Bureau - augustus 2018).

Via de volgende link kun je een filmpje van de actie bekijken: https://youtu.be/RapQ7bJM6v0