Nieuws

Een nieuwe plek voor DekaMarkt Stompetoren

Vernieuwd, vergroot en ververst. Zo kun je de nieuwe DekaMarkt op het Schermerplein het beste omschrijven. Slechts een paar honderd meter verderop, maar een wereld van verschil. In de nieuwe supermarkt is er ruimte voor een grote bakkerij afdeling, een uitgebreide versafdeling, ultraverse maaltijden, kwaliteitsvlees uit eigen slagerij, bloemen, zelfscankassa’s en ruim 5000 nieuwe producten. Maar nog altijd wel met de vertrouwde kwaliteit van DekaMarkt.

Supermarktmanager Benjamin Boer kijkt trots rond: “Wat is het mooi geworden, he! In deze winkel hebben we veel aandacht en ruimte voor het lekkerste vers, vakmanschap en goede service. Maar een goede prijs vinden we net zo belangrijk. Heerlijk vlees, vers gebakken brood, vegetarische opties of verrassende verse maaltijden als u keer geen zin heeft om te koken? Wij hebben het! We maken er deze week een feestje van, dus kom vooral langs! Op woensdag 17 en vrijdag 19 november spelen we Kraak de Kluis. Hierbij maakt u kans op mooie prijzen. En op vrijdag 19 en zaterdag 20 november delen we gratis poffertjes uit!

DekaMarkt trakteert
Hoera! Om te vieren dat Stompetoren een prachtig nieuwe supermarkt heeft, trakteert DekaMarkt zijn klanten volop. Op de openingsdag ontvangen de eerste 200 klanten een gratis bos bloemen, op donderdag 18 november krijgen de eerste 200 klanten een heerlijke appeltaart gratis, op vrijdag 19 november een gratis verse slagroomschnitt en op zaterdag 20 november een gratis zak met croissants.

De supermarkt is 7 dagen per week open.