Nieuws

Elke dag vers, voordelig en volledig bij Dirk Ter Aar

Na een verbouwing van 2 weken opende Dirk in Ter Aar zijn deuren weer. Een ware metamorfose vond plaats: nieuwe stellingen en meubels vol uitgekiend assortiment, scan & go, een nieuwe, frisse uitstraling en een aangepaste indeling waardoor er meer ruimte voor vers is. En toch alles nog steeds voor de vertrouwde lage Dirk prijs.

Supermarktmanager Max Belt kijkt trots rond: “Kijk eens hoe het mooi het is geworden! De winkel is iets vergroot, waardoor we meer ruimte hebben voor vers. Wist u dat we ruim 70 soorten groente en 50 soorten fruit in het assortiment hebben? Op onze bakkerij afdeling haalt u de heerlijkste verse broodjes uit eigen bakkerij en ons malse vlees komt uit onze eigen slagerij. Verder vindt u hier een uitgekiend assortiment met A-merken en ons huismerk 1deBeste. U haalt hier alles in huis om vanavond weer een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Ik hoop u snel te mogen begroeten, want mijn team en ik staan weer voor u klaar!”

Scan & Go
Met de toevoeging van Scan & Go kunnen klanten zelf hun boodschappen scannen en afrekenen op het nieuwe Scan & Go plein. In de winkel scan je de boodschappen, je rekent ze zelf af bij de betaalpaal en klaar.

De supermarkt is 7 dagen per week open. Parkeren kan gratis rond het filiaal en in de parkeergarage.