Nieuws

Heerlijk verse broodjes bij DekaMarkt Epe Hoge Weerd

In slechts 4 dagen tijd onderging DekaMarkt Epe Hoge Weerd een flinke metamorfose. Vanaf gisterenochtend komt de geur van versgebakken broodjes je tegemoet als je de vernieuwde winkel binnenloopt. Tijdens de korte verbouwing werd er namelijk een bakkerij afdeling toegevoegd waar de hele dag door verse broodjes worden gebakken.  Verder kreeg de winkel nieuwe stellingen en nieuwe meubels voor de groente- en fruitproducten.  
Supermarktmanager Frans Simons kijkt trots rond: “In slechts een aantal dagen werd de winkel flink aangepakt. Ondanks de kleine ingrepen is de winkel weer klaar voor de toekomst. De producten presenteren we vanaf nieuwe stellingen en de groente- en fruitproducten stralen je tegemoet vanuit de nieuwe meubels. Wist je dat we nu ook een bakkerij afdeling hebben? De hele dag bakken we verse broodjes in de winkel. Zo haal je nu dus een heerlijk verse roombotercroissant, stokbrood, volgranenbol, appelflap of saucijzenbroodje bij ons!

Boodschappen doen kan van maandag tot en met donderdag tussen 7:00 en 19:00 uur, op vrijdag van 7:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 7:00 tot 18:00 uur.