Nieuws

Klanten van Dirk van den Broek schenken 44.161 euro aan CliniClowns

Voor de zesde keer op rij doneerden klanten van Dirk van den Broek de afgelopen maanden hun statiegeldbonnen aan CliniClowns. De actie van de supermarkt bracht dit jaar € 44.161,76 op. Martin Schuurmans, operationeel manager van Dirk, overhandigde afgelopen vrijdag namens alle klanten de cheque aan CliniClowns Boem & Toffie. Het feestje vond plaats in Amsterdam, in het filiaal aan de Burgemeester de Vlugtlaan. 

Gesteund door Dirk
CliniClowns Boem en Toffie (Hans Karg en Arjen Vleeshouwer) spelen al jaren in o.a. het AUMC in Amsterdam. Hans: “Echt iets kunnen betekenen voor kinderen die pijn en tegenslag ervaren is zo ontzettend dankbaar en belangrijk. Afleiding en spel doen heel veel. Ook mensen met dementie zie je opbloeien als je binnenkomt; dat is zo bijzonder om te zien. Arjen vult aan: “Fantastisch dat de klanten van Dirk dit helpen mogelijk te maken.”

Martin Schuurmans: “Ik vind het geweldig wat de CliniClowns doen voor zieke en gehandicapte kinderen en voor mensen met dementie. Daar levert Dirk graag een bijdrage aan. Dit is het zesde jaar dat we de actie in al onze supermarkten faciliteren. Uiteindelijk zijn het natuurlijk  onze klanten die hun statiegeldbonnen schenken. Fantastisch om deze cheque namens hen te mogen overhandigen.”
 
Over CliniClowns
CliniClowns zet zich in voor zieke en gehandicapte kinderen én mensen met dementie. Door echt contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns voor waardevolle geluksmomenten. Een ontmoeting met een CliniClown heeft effect: kinderen ervaren bijvoorbeeld minder stress en angst en mensen met dementie bloeien op en voelen zich weer gezien.