Nieuws

Met goud bekroonde oliebol en appelbeignet bij Dirk en DekaMarkt

De laatste dag van het jaar vieren we traditiegetrouw met familie en vrienden, vuurwerk, knallende kurken en goede voornemens. Een lekkere oliebol of appelbeignet mogen ook niet ontbreken. Maar waar haal je nu de beste? Gewoon met de rest van de boodschappen bij Dirk of DekaMarkt! Deze oliebollen én appelbeignets dragen namelijk de titel ‘Bekroond met Goud’.

Bakker Stephan Venema van Venemafood bakt deze lekkere oliebollen en appelbeignets voor Dirk en DekaMarkt. Zowel zijn oliebollen als appelbeignets zijn door onafhankelijke keurmeesters van het Nederlandse Bakkerij Centrum in Wageningen gekeurd. Zij beoordelen de producten op verschillende aspecten, waaronder smaak, malsheid en kleur. Alleen producten die aan hoge kwaliteitseisen voldoen, mogen de titel ‘Bekroond met Goud’ dragen.

Het geheim
Het geheim van Stephan? Ervaring, passie voor het ambachtelijke bakkersvak en de ambitie om continu het product te blijven verbeteren. Stephan selecteert en keurt daarom alle grondstoffen zelf en werkt met innovatieve apparatuur, waardoor de kwaliteit hoog blijft.

Deze oliebollen en appelbeignets liggen vanaf 28 december in de winkels van DekaMarkt en Dirk. Beide producten worden dagelijks vers gebakken en geleverd.