Nieuws

Nieuwe Dirk in Leidschendam twee keer zo groot

De winkel aan de Burgemeester Sweenslaan, één van de oudste Dirk-vestigingen, behoort sinds gisteren tot één van de modernste. De allernieuwste uitstraling, twee keer zo groot en veel meer keuze. Klanten kijken hun ogen uit.

 

Supermarktmanager Jean-Paul Kulk: ”Mooi geworden hè? Om deze facelift te realiseren moesten we drie weken dicht. Ons geduld is nu ruimschoots beloond met een veel grotere winkel, een compleet nieuwe uitstraling en extra services zoals scan & go en een bakkerij-afdeling. Je kent het hier niet meer terug. En ik ben duidelijk niet de enige. Ook van klanten vang ik die geluiden op. Heel veel veranderingen dus. Maar natuurlijk net als vanouds bieden wij de beste kwaliteit groente en fruit, vers & voordelig brood van bakkerskwaliteit en de beste A-merken deals.”

Nieuwe look
Deze Dirk is na Alblasserdam (geopend op 21 mei jl.) de tweede winkel met de nieuwe uitstraling. Op de versafdelingen wordt in beeld gebracht welke route de producten afleggen voor ze bij de klant op het bord belanden. Ook de nieuwe stellingen springen in het oog. Die van tapas bijvoorbeeld biedt de keuze uit kaas, noten, olijven, tapas en aanverwante artikelen allemaal bij elkaar.

Meer keuze
Dankzij de verdubbeling van het vloeroppervlak, valt er voor de consument veel meer te kiezen zowel in vers als houdbaar. Nieuw in deze winkel is scan & go: artikelen scannen in de winkel, afrekenen bij de betaalpaal en klaar. De nieuwe bakkerij-afdeling biedt de mogelijkheid zelf de lekkerste verse broodjes uit te zoeken. Natuurlijk kan de klant ook het brood zelf snijden op elke gewenste dikte.

Elke dag open
Boodschappen doen kan 7 dagen in de week. Maandag tot en met woensdag en zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur, op donderdag en vrijdag nog een uurtje langer en op zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Parkeren is gratis.