Nieuws

O, kom er eens kijken bij DekaMarkt Meester Cornelisstraat

Het was een spannende ochtend deze vijfde december. Niet alleen op de vele basisscholen waar vandaag de Sint een bezoekje brengt. Ook aan de Meester Cornelisstraat in Haarlem klopte menig hart vol verwachting. Na een flinke verbouwing opende daar vanmorgen een geheel vernieuwde DekaMarkt.

Supermarktmanager Ria Juffermans: “Wat is er hard gewerkt de afgelopen anderhalve week. Mijn team en ik hebben zo naar vandaag uitgekeken. Het resultaat mag er zijn. We hebben een hele nieuwe broodafdeling gekregen met een uitgebreid assortiment en je kunt zelf je brood snijden. Ook zijn er verse schepkruiden en met de bijpassende recepten maak je de lekkerste gerechten. En wil je weten welke groente je daar het beste bij serveert, dan vraag je het aan onze groentespecialist. Hij kan je alles vertellen over ons assortiment groente en fruit.”

Zelfscan
Gemak staat centraal. Klanten kunnen nu hun boodschappen afrekenen door gebruik te maken van de nieuwe zelfscankassa’s. Deze kassa’s bieden de klant de mogelijkheid om boodschappen bij het afrekenpunt zelf te scannen.

7 dagen per week geopend
De winkel is op maandag tot en met zaterdag geopend van 8.00 uur tot 20.00 uur en op zondag van 10.00 uur tot 20.00 uur.

Dat verdient een bloemetje
Ria: “Iedereen is welkom om onze prachtige winkel te komen bewonderen. Aandacht staat bij ons centraal. Kom kijken, proeven en ervaar ’t zelf.” De eerste 250 klanten van de dag krijgen bij besteding van tien euro een gratis boeket bloemen mee naar huis.