Nieuws

Troonrede, miljoenennota, rijksbegroting en Dirk Deventer

De derde dinsdag van september is niet alleen een belangrijke dag voor de Nederlandse politiek, maar ook voor de bewoners van Deventer. Onze koning leest de troonrede voor en minister Hoekstra van financiën biedt de miljoenennota en rijksbegroting aan de Tweede Kamer aan. Maar er heropent ook, na 3 weken verbouwen, een hypermoderne Dirk in Deventer op het Broederenplein.

 

Supermarktmanager Rolf Stroot: “We zijn klaar voor de toekomst met deze prachtige nieuwe winkel. Ik ben heel erg trots op mijn team, dat dit de afgelopen weken mogelijk heeft gemaakt. Je herkent de winkel niet meer terug, zo veel is er veranderd. De winkel is stukken slimmer ingedeeld en onze klanten kunnen nu bijvoorbeeld zelf hun boodschappen scannen en afrekenen op het nieuwe Scan & Go-plein. In de winkel scan je de boodschappen, je rekent ze zelf af bij de betaalpaal en klaar. En dat alles voor de vertrouwde lage Dirk prijs!”

Nieuwe look
Deze Dirk is uitgerust met een nieuwe uitstraling, gericht op de pijlers Vers, Voordelig en Volledig. Je vindt in deze winkel geen sfeerhangers meer aan het plafond, want deze materialen zijn geïntegreerd in de nieuwe stellingen. Zo hoeft het personeel niet meer te puzzelen met haakjes aan het plafond, maar is het een kwestie van de materialen er in schuiven. Maar ook aan de klantervaring wordt gedacht!  Op verschillende koppen van de stellingen met houdbare producten vind je nieuwe verrijdbare presentatiemeubels. Door het verrijden van deze meubels naar het magazijn ontstaat er ruimte voor het plaatsen van een container. Deze container hoeft zo niet meer in het gangpad te staan en hierdoor heeft de klant vrije toegang tot alle schappen.

Elke dag open
Boodschappen doen kan 7 dagen in de week. Maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 21.00 uur en op zondag van 9.00 tot 20.00 uur.