Nieuws

Verzamelactie voor lokale sporthelden bij DekaMarkt Wormer en Krommenie

Vanaf zaterdag 9 februari hoef je niet meer naar het voetbalveld van Fortuna Wormerveer om de lokale sporthelden te zien. Je kunt bij DekaMarkt in Wormer en Krommenie namelijk acht weken lang sparen voor sportplaatjes van alle leden van deze voetbalclub.

Voetbalplaatjes
In september 2018 zijn alle clubleden van Fortuna Wormerveer op de foto gezet. In het najaar van 2018 zou de actie met de voetbalplaatjes starten bij de DekaMarkt in Wormerveer. Echter door het instorten van een deel van de parkeergarage is deze winkel voorlopig gesloten. Ronald Kramer, supermarktmanager DekaMarkt Wormer: “Helaas is de DekaMarkt in Wormerveer nog altijd dicht. Er is gezocht naar een alternatief om de leden niet teleur te stellen. Daarom is besloten om de actie in de DekaMarkt winkels van Wormer en Krommenie te laten plaatsvinden. Deze winkels zijn goed bereikbaar voor de voetbalfans en de spelers.”

Aftrap
Zaterdag 9 februari om 10:30 vindt de aftrap van de verzamelactie plaats in de kantine van Fortuna Wormerveer. Dan levert DekaMarkt de boeken voor de jongste leden af, samen met de eerste plaatjes en wat fruit voor na de wedstrijd.  Alle jeugdleden die op dat moment thuis moeten spelen zijn hierbij aanwezig, net als de beide supermarktmanager van het filiaal Wormer(Ronald Kramer) en filiaal Krommenie(Niels Scholte). “Deze actie past helemaal in de rol die we als lokale en betrokken supermarkt willen spelen”, zegt Niels Scholte. “Ik ben benieuwd wie er als eerste zijn of haar album helemaal vol heeft. De eerste drie die zich in de winkel in Wormer en in de winkel in Krommenie melden, belonen we namelijk met een gepersonaliseerde sporttas.”

Sparen gaat snel en eenvoudig. Bij iedere € 10,- aan boodschappen krijgen klanten 1 pakje sportplaatjes gratis. Aan het eind van de spaarperiode volgt nog een ruilmiddag. Zo krijgt iedereen de gelegenheid het album vol te plakken.