Nieuws

Winnaar 1 minuut gratis winkelen doneert prijs aan lokale voedselbank

Door het oplossen van de Zweedse puzzel uit het DekaMarkt magazine van augustus/september won de heer Blokland 1 minuut gratis winkelen bij zijn DekaMarkt in Koog aan de Zaan. In plaats van zelf door de winkel te rennen, besloot hij de prijs te doneren aan de voedselbank van regio Zaanstreek. DekaMarkt steunt dit mooie gebaar door de prijs om te zetten naar een donatie van 250 euro.

Geen tijdslimiet
Supermarktmanager Patrick Gijsen ontvangt Voedselbank Zaanstreek graag in zijn filiaal. ‘Voor een partij als de Voedselbank is het lastig om binnen 1 minuut alles bij elkaar te verzamelen om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen. Door er geen tijdslimiet aan te hangen, maken we het hen hopelijk net wat makkelijker om de juiste producten in te slaan.”

Gul gebaar
De heer Cox van Voedselbank Zaanstad glimlacht: “Prachtig dat de heer Blokland zijn prijs aan ons doneert. Met zijn hulp kunnen we weer 250 gezinnen helpen. Via deze weg wil ik hem van harte bedanken voor zijn gulle gebaar. Dit komt heel goed terecht!”

Wilt u ook kans maken op 1 minuut gratis winkelen? Haal het DekaMarkt magazine dan snel in huis en lever uw oplossing voor 23 oktober in via dekamarkt.nl/puzzel of per post aan DekaMarkt, Postbus 86, 1940 AB, Beverwijk.